Vi hjælper Aarstiderne A/S med at blive mere bæredygtige

Minimering af madspild og genbrug af emballage er en del af Aarstiderne A/S plan for at blive mere bæredygtige. De har gennem mange år arbejdet ud fra en tanke om at være bæredygtige og bidrage til FN’s verdensmål. Aarstiderne A/S så en mulighed for at optimerer deres forbrug og produktion gennem genbrug af emballage.

Aarstiderne A/S har i mange år sikret at deres emballage bliver genbrugt eller korrekt afskaffet. I trækasserne bliver der leveret grøntsager, frugt og andre varer, som gør det nemt at genbruge kasserne. Aarstiderne A/S henter kasserne retur, og genbruger dem til varelevering så længe som muligt og indtil de er slidt op. Flamingokasserne var for Aarstiderne A/S sværere at genbruge grundet de bakterier, svampe og vira, som kunne overleve i flamingokassens små sprækker.

Krav til bæredygtighed og myndighedskrav til desinfektion, fik Aarstiderne A/S til at søge en alternativ løsning som var effektiv, simpel, og uden karenstid eller kemikalier. Sammen med Aarstiderne A/S fandt vi den løsning, som kunne løse opgaven og passede ind i deres bæredygtige profil, nemlig UV-lys. Med UV-lys havde vi muligheden for at inaktivere de vira, svampe og bakterier der ville forekomme i kasserne. UV-lys har den fordel, at den er kontaktfri og efterlader ikke et restprodukt i kasserne. Løsningen med UV-lys gjorde, at Aarstiderne A/S kunne genbruge deres flamingokasser indtil at kassen slides op i stedet for kun at være brugt en gang. Med desinfektionen af UV-lys opnåede vi en meget høj grad af desinfektion, og derved en stor sikkerhed for slutkunden.

Samarbejdet med Aarstiderne A/S gav muligheden for at bidrage til FN’s verdensmål om en grønnere verden, og hjælpe Aarstiderne A/S med et essentielt og relevant problem i fødevarebranchen. Sammen kan vi gøre verden til et grønnere sted.

Har i et problem, hvor vi kan være med til at optimere og desinficere, så kontakt os gerne på +45 22 680 680 eller læs mere her.