Vi har optimeret vores energi-og ressourceforbrug, har du?

Vi har nået endnu et grønt mål hos Natdis. Vi bruger kun CO2 neutral vedvarende vindenergi. Gennem vores samarbejde med Norlys har vi investeret i CO2 neutral vindenergi, for at minimerer vores aftryk på jorden. Vi har valgt at skifte til grøn strøm, for at bidrage til vores grønne omstilling og ved at vælge grøn energi, udleder vi mindre mængder CO2 gennem vores elforbrug.

Ved at vælge grøn energi bidrager vi også til at øge efterspørgslen af miljøvenlig energi der produceres, og derved vil det være mere eftertragtet at opføre nye vindmøller og solcelleanlæg. Vores valg om at købe grøn energi er et bidrag til at stoppe den globale opvarmning og skabe en mere bæredygtig verden.

Hos Natdis er vi bevidste om vores energiforbrug, både på kontoret/lagret, produktionen, transport og ved vores løsninger. Energiforbruget er på kontoret/lagret sparet til det nødvendige gennem optimering og LED-belysning, og der bruges grøn energi. Produktionen af løsningerne sker typisk hos vores samarbejdspartnere. Her forsøger vi at påvirke energiforbruget og valget af energi gennem kommunikation. Vi sigter efter samarbejdspartnere der har en lignende bæredygtig vision, hvor vi gennem behov påvirker hinandens grønne valg gensidigt. Transport er endnu et område, hvor optimering gør sig gældende. Vi designer løsningerne som moduler, så transportpladsen udnyttes. Vi har valgt ALPI til at være det primære transportfirma for Natdis, da de har en bæredygtig plan, og optimerer på deres transport.

Vores UVC-løsninger er baseret på at være mere miljøvenlige end kemiske løsninger. Derfor specialdesignes de til behovet, for at minimere ressourcespildet. UVC-løsningerne optimeres til at bruge den nødvendige strøm for at opnå det ønskede resultat, ligeledes med at der hentes data fra enheden til at præstations-og energioptimere. I løbet af de næste år vil traditionelle UVC-lamper hos Natdis blive udskiftet med LED, hvor det kan lade sig gøre. LED UVC gør at løsningerne bliver energioptimeret, og får endnu længere levetid.

Energi og ressourcer er et essentielt emne i arbejdet mod en bæredygtig verden. Derfor forsøger vi at energi-og ressourceoptimere sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. Energi- eller ressourceoptimerer I?

Vi kan hjælpe med at energi- og ressourceoptimere jeres desinfektionsproces i jeres produktion. Kontakt os på +45 22 680 680 eller læs mere her