CE-mærkning og risikovurdering

Hos NATDIS leverer vi skræddersyede løsninger til bl.a. industri og landbrug, der ønsker at bekæmpe bakterier, vira, svampe, mv. uden at gå på kompromis med miljøet og naturen. Når du køber en løsning hos os, kan vi hjælpe dig med at lave CE-mærkning og risikovurdering. Læs mere om de to services her på siden.

CE-mærkning af skræddersyede løsninger

Når et produkt er CE-mærket, betyder det, at produktet overholder EU-lovgivning. Det er producenten af produktet, der erklærer, at produktet lever op til direktivernes og standardernes krav.

Når vi laver et standardprodukt, er produktet CE-mærket på forhånd. Men når vi (som vi oftest gør) leverer specialdesignede løsninger, som kunden selv monterer i deres eksisterende system, skal de selv stå for CE-mærkning.

Vi ved dog fra mange af vores kunder, at dette kan være en svær opgave at få løst. I flere virksomheder er det ikke nemt at finde den helt rigtige person til at lave CE-mærkningen, da UVC er et specialiseret område, som mange ikke ved nok om. Og her kommer vi ind i billedet.

Hos NATDIS er vi eksperter i effektiv desinfektion med anvendelse af UVC-lys, og vi ved, hvad der skal til for at skabe sikre og gode løsninger. Derfor hjælper vi gerne med at lave CE-mærkning på din nye løsning med UVC-lys. Vi tager naturligvis højde for din virksomheds krav til dokumentation, så løsningen bliver skræddersyet til jer.

Risikovurdering for øget sikkerhed

I forbindelse med CE-mærkning hjælper vi ofte vores kunder med at lave en risikovurdering, som er dokumentation, der beskriver eventuel risiko ved at benytte løsningen. I dokumentationen gennemgår vi hele proceduren for at bruge løsningen og beskriver, hvordan det bruges korrekt, så der ikke forekommer skader.

Risikovurdering omfatter UVC-styring til UVC-lysets effekt på mennesker, materialer og omgivelser. I risikovurderingen er ikke inkluderet forsyningsinstallation. Risikovurderingen er lavet som en tilpasset risikovurdering baseret på AT anvisning 8.2. Risikovurdering af maskiner og tekniske hjælpemidler, på trods af UVC-lamper ikke hører under maskindirektivet.

 

 

Få hjælp til CE-mærkning og risikovurdering

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med CE-mærkning og risikovurdering? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS får du altid en skræddersyet løsning, som passer til dine behov og din konkrete situation. Vi har en solid erfaring med en lang række af virksomheder, og vi ved derfor, hvordan vi skal løse dine problemer, så de lever op til et højt hygiejnekrav.

Vi står altid klar til finde den helt rette løsning til dig, så du effektiv kan fjerne virus med UVC-lys i luft, væske og på overflader.

Læs mere om, hvordan vi arbejder her.