Luft og UVC sluse til gods

Sluse til UVC belysning, der kan beskytte besætningen mod virus og bakterier. En CleanAccess sluse kan bruges til pallegods, bigbags og maskiner. Den dimensioneres efter ønske og kan sikre en effektiv og ensartet desinfektion på 4 minutter.

På besætninger hvor sundhedsstatus og smittebeskyttelse fylder meget i dagligdagen, er vores CleanAccess UVC sluse en vigtig del af den aktive biosecurity.

Slusen er udstyret med luftdyser som slår partiklerne løse og filtrerer dem fra, i det interne luftsystem med HEPA-filtre. Hermed sikres at lyset kan nå overfladen på bigbags og gods og derved desinficere overfladerne. Undersøgelser viser at forurening ofte bæres ind eller skjules af partikler og derfor er denne kombination med UVC og luftbehandling, den mest effektive form for desinfektion af gods.

Sluserne kan bygges helt op til truckstørrelse og dimensioneres fuldstændig efter ønske.

Behandlingstiden ligger fra 4 minutter og tilpasses det ønskede niveau af desinfektion.

To CleanAccess sluser under opbygning. Her bruges de til behandling af alt indgående gods på en række større bedrifter i Letland. Sluserne er bygget på en lastbiltrailer og kan flyttes efter behov.

 

Anvendelse:

Slusen placeres strategisk mellem uren og ren zone. Slusen har eget internt luftsystem med HEPA-filtrering og UVC lamper kan monteres på siderne, toppen og i bunden. Den har et dørsystem med interlock, hvilket betyder at kun en dør/port kan være åben ad gangen.

Behandlingstiden er fra 4 minutter og kan tilpasses efter ønske.

 

Funktion – kort:

  • Installer en CleanAccess UVC sluse mellem urent og rent rum.
  • Åben uren dør/port, placer palle eller vogn med varer i slusen.
  • Luk døren og tryk på start i panelet.
  • Luftdyser i kabinen ”spuler” gods med 20-25 m/s luft.
  • Snavset luft trækkes gennem det interne filtersystem, hvorefter det recirkuleres.
  • Døren åbner til ren side, når cyklus er fuldført.
  • En CleanAccess godssluse leveres i moduler til opbygning på stedet.
  • Mindre sluser leveres plug and play, – klar til indbygning.
  • Nødstop åbner normalt til uren side.
  • Mulighed for specielle funktioner og dimensionering efter aftale.

 

UVC sluse
En CleanAccess til mindre emner, her monteret med rullebord til værktøj og forbrugsvarer. Kan også bruges til europaller og stort værktøj som f.eks. svejseværk mm.

 

Mangler du en boks til småting, som telefoner, laptops, madpakker, medicin osv. så er det CleanBox du skal kigge på. Se mere her

 

UV-lyset dræber alle kendte bakterier og vira på alle overflader – hurtigt og effektivt

Vi tilstræber altid højest mulige effekt på alle tilgængelige overflader, for at sikre maksimal desinfektion. UV-lyset behandler alle overflader, der rammes. Med angivne dosis, vil I blive i stand til at dræbe alle kendte bakterier, vira og protozoer, som f.eks. salmonella, bacillus cereus, listeria monocytogene.

Behandlingstiden kan vare fra få minutter til længere tidsintervaller og produceres efter aftale.

Produceres efter dit behov

Vi leverer helst løsninger, der er tilpasset lige netop dit behov og din virkelighed. På den måde får du den optimale løsning, – hver gang.

Kontakt os for tilbud på en løsning tilpasset dig.