Miljøvenlig desinfektion med naturligt UVC-lys til industrivirksomheder

Mange års forskning i og anvendelse af UVC lyset har bevist, at det er en sikker og effektiv måde at desinficere på. Ud over sikkerheden og effektiviteten er UVC lys også miljøvenlig og 100% fri for kemikalier. Det betyder, at løsningen er optimal for alle virksomheder og i særdeleshed den miljøbevidste virksomhed og virksomheder med grønne profiler.

Derfor behøver den miljøbevidste virksomhed IKKE gå på kompromis med hygiejnen

Vi går op i sikkerhed, effektivitet og miljø,- ligesom I gør. Og der er gode nyheder, hvis hygiejnen også er en udfordring hos jer. Den miljøbevidste virksomhed behøver nemlig ikke at gå på kompromis med hygiejnen.

Men hygiejnen er lige præcis det sted, hvor mange virksomheder med en grøn profil desværre halter bagefter. Sådan behøver det slet ikke at være, derfor er vi her for at hjælpe jer.

Med vores gennemtestede og driftssikre UVC-anlæg, kan vi sammen med jer desinficere vand/væskeroverflader og luft. Fra de helt små enheder klar til levering og op til de store og specialbyggede enheder, skræddersyede til jer.

På YouTube kan du se flere af vores produkter

 

Hos Aarstiderne er den grønne profil vigtig, og med vores specialbyggede UV tunnel er vi i stand til at sikre at vores genbrugsemballage holdes ren og stadig er miljøvenlig.
Henrik Bendtsen, Pakkerichef , Aarstiderne Barritskov

 

Desinfektion af emballage, som kapsler, bægre, bakker osv.Desinfektion af emballage, som kapsler, bægre, bakker osv. umiddelbart før fødevaren kommer i emballagen kan være med til at sikre kvaliteten af produktet i hele levetiden. Læs mere her
Desinfektion af luften er af afgørende betydningDesinfektion af luften er af afgørende betydning I en lang række produktionsmiljøer er ren luft og renholdelse af luften af afgørende betydning. Det sikrer produktionsprocessen mod uønskede emner fra indgående luft og kan samtidig sikre omverdenen mod kontamination fra processen. Læs mere her
Desinfektion af rum med og uden personaleBehov for sterile rum sikres let med UV anlæg. Der findes løsninger til rum uden personale og løsninger til rum hvor der er personale samtidig med lyset bruges.
Læs mere her
Lugtfjernelse og desinfektion til køle- fryse- og opbevaringsrum til fødevarer mm.Sikker fjernelse af dårlig lugt og effektiv desinfektion af luft i kølerum, som samtidig er godkendt under HAACP. Læs mere her
Desinfektion af pakkebånd, sorteringsmaskiner osv.UV belysning som desinfektion af pakkebånd, sorteringsmaskiner osv. højner niveauet af hygiejne, sikrer at bakterier ikke spredes mellem emner og nedsætte omkostninger til rengøring.
Læs mere her