Rumdesinfektion

Når vi skal desinficere hele rum, er det vigtigt, at vi både desinficerer overflader og luften i rummet. Hos NATDIS benytter vi en kombination af UVC-lys og filtrering af luften. På den måde kan vi både desinficere den luft, der er i lokalet og de overflader, der berøres, hvilket sikrer et højt hygiejneniveau i rummet.

 

Desinficering af luft i hele rummet

Desinficering af hele rum er særligt relevant, hvis man eksempelvis arbejder med følsom produktion, som kan ødelægges af udefrakommende bakterier og virus. I den forbindelse er det vigtigt at huske desinficering af luften, da en række mikroorganismer kan sprede sig gennem luften og på den måde forurene produktionen.

 

Hvordan desinficerer vi luften i et rum?

Hos NATDIS tilbyder vi flere forskellige løsninger til desinficering af luften i et rum. Har du allerede et ventilationsanslæg, kan du vælge at få indbygget et UVC-anlæg. Den indbyggede montering sikrer afskærmning mod UVC-lyset og giver optimal effektivitet – enten i forhold til sikring af den indgående luft eller i forbindelse med cirkulation af luften.

Er du derimod på udkig efter en helt ny løsning, kan du kigge nærmere på vores mobile enhed ND Air Active, som effektivt filtrerer luften i alle typer rum. Luftrenseren har tre filtersystemer, som sender luften gennem kulfilter, hepafilter og til sidst gennem det unikke titanium pro-filter, som også fjerner dårlig lugt.

Når du samarbejder med NATDIS, laver vi altid en skræddersyet løsning, som passer til din virksomheds behov.

 

Desinficering af overflader i hele rummet

Når mange mennesker berører de samme overflader i løbet af en dag, opstår der en stor risiko for spredning af bakterier og vira, hvis der ikke tages højde for en effektiv hygiejneproces. Man kan forsøge at løse problematikken ved rengøring, men det giver ikke samme resultat, da rengøring uden efterfølgende desinfektion giver risiko for, at bakterierne blot flyttes rundt. Derimod kan en effektiv overfladedesinfektion sikre, at bakterierne dræbes, så du ikke risikerer en spredning via kontaktpunkter.

Hos NATDIS bruger vi UVC-lys til desinficering, da UVC-lys har en særlig bølgelængde, som gør det muligt at nå de små mikroorganismer, der kan skjule sig på overflader. Det betyder, at vi kan desinficere alle overflader fra alle sider og vinkler, så ingen bakterier og vira overses.

 

Hvordan desinficerer vi overflader i et rum?

Vi har forskellige løsninger til desinficering af overflader i lokaler. Fælles for alle vores løsninger er, at vi benytter en speciel type lampe, som er designet til formålet, og som kan tilpasses til virksomhedens specifikke behov.

Skal du have nye genstande ind i et rum med et højt hygiejneniveau, kan det være en god idé først at desinficere genstandens overflade. Her kan vores CleanAccess sluse bruges til formålet. Ved at placere genstanden i CleanAccess slusen, desinficeres overfladen på genstanden, inden den bringes ind i rummet, så den er renset for virus, bakterier og svampe. CleanAccess kan bruges til godsbehandling af alt fra små pakker til bigbags, containere og pallegods.

Skal du derimod desinficere de overflader, der er i rummet, kan du bruge vores UV-lampe ND Air, der lyser ud i rummet og på overflader, som på den måde desinficeres. Denne lampe er tilmed en dobbeltløsning, da den både desinficerer overfladerne og den luft, der passerer. Det er en stærk lampe, og den kan derfor kun tages i brug, når der ikke er personale til stede. ND Air kan også bruges i en indbygget version på produktions-, pakke- og tappelinjer, hvor den blot skærmes i forhold til omgivelserne.

 

Hvem har brug for desinficering af hele rum?

Der findes mange forskellige virksomheder, som kan have gavn af en effektiv desinficeringsløsning i hele rum. Hos NATDIS samarbejder vi især med virksomheder, der har brug for desinfektion ved:

– Transportbånd og pakkelinjer
– Sluserum eller adgangssluser
– Klinikker
– Lagerrum
– Renrum og laboratorier
– Produktionsmiljøer
– Venteværelser
– Kontorer, møderum, kantiner og opholdsrum
– Omklædnings-/baderum

 

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vil du gerne sikre en produktion med et højt hygiejneniveau? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov og din virkelighed. Vi har en solid erfaring med en lang række forskellige virksomheder, og vi ved derfor hvilke spørgsmål, vi skal stille for at sikre, at vi kommer omkring de ting, som er vigtige i din proces.

Vi står altid klar til at skræddersy en NATDIS løsning ved hjælp af UVC-lys til lige præcis dine behov og ønsker.

Læs mere om, hvordan vi arbejder her.