Miljøvenlig bekæmpelse af forurening i smøreolier og emulsioner

Det er almindelig kendt at der i systemer med f.eks. smøreolier kan være problemer med mikrobiologisk vækst af bakterier, svampe, gær og alger.

Vi har udviklet en speciel UVC-lampe til brug i industrielle anlæg med smøreolier og emulsioner til desinfektion af skadelige mikroorganismer. Ved korrekt installation kan vores specielle anlæg holde smøreolier og emulsioner fri for mikroorganismer.

Anlægget fungerer ved at væskerne løbende cirkuleres forbi UV-lampen, i en såkaldt UV-reaktor der består af et rustfri stål-kammer, hvori der er monteret en speciel UV-lampe.

 

 

Til vands, til lands og i luften

Anlæggene er designet til ”Plug and Play” og kan installeres i både 230 volt som 12/24 volt anlæg. Derfor kan de anvendes i store landbaserede anlæg, såvel som i lastbiler, både mm.

Ved store anlæg med stor udskiftning af luft, kan det være en fordel at desinficere luften inden den ledes ind i systemerne, dette kan ligeledes sikres ved brug af specielle UV-anlæg der tilpasses luftskiftet.

UV-anlæg til olier kan også anvendes i rengørings øjemed, men skal her være kombineret med filtre for fjernelse af de eliminerede mikroorganismer.

Vores UV-anlæg anvendes i dag i stor stil til desinfektion af vand, luft, overflader, vandtanke mm. i industri, fødevareproduktion, landbrug osv.

 

Simpel, kompakt og effektiv montering

Undgå nedbrud og udfald af motorer, generatorer eller kostbar oprensning af tanke, ved forebyggelse af mikroorganismevækst i tanke og systemer.

UV anlæg og pumpe monteres let ind i rørføring eller som ekstern tilslutning til tank.

 

Kontakt os og lad os sammen finde løsningen til jer.