UVC-lys

UV-lys er en generel betegnelse for flere bølgelængder og dækker over UVA, UVB og UVC. Den del af UV lyset som kan bruges til desinfektion er UVC-lyset. Her kan vi behandle luft, væske og overflader, og det kan gavne dig og din virksomhed.

Lys er bølger, og lys kan have forskellige bølgelængder. De forskellige bølgelængder er delt op i nogle forskellige intervaller, herunder også det synlige lys, som blandt andet giver os alle de forskellige farver. Nogle bølgelængder kaldes for UV-lys, som står for ultraviolet lys, og de kan bruges til blandt andet at desinficere.

Det er den type UV-lys, der hedder UVC, som bruges til at desinficere. Du kan læse mere om, hvordan UVC-lyset virker her

Lyset er en meget fleksibel måde at desinficere på, som kan implementeres så godt som alle steder. Vi har allerede installeret vores skræddersyede løsninger hos en lang række virksomheder af meget forskellig karakter og med meget forskellige udfordringer.

Fælles for dem er, at de har ønsket en effektiv og miljøvenlig måde at desinficere på, og det har de fået. Læs mere om, hvad du kan desinficere ved hjælp af UVC-lys her

 

Vil du høre mere, så kontakt os her

    Tilmeld nyhedsbrev


      Ønsker du at høre mere eller få et uforpligtende tilbud?

      Ring 22 680 680 eller indtast dine kontaktinformationer, så ringer vi indenfor 24 timer.