Hygiejnesluse

Når man arbejder med følsom produktion, er det vigtigt, at man er opmærksom på at opretholde et højt hygiejneniveau. Det kræver effektive løsninger, som sikrer, at der ikke kommer bakterier eller vira med i produktionen via de ting og personer, der er til stede. Derfor bruger mange virksomheder hygiejnesluser for at sikre overgangen til et rent område.

En hygiejnesluse bruges, når mennesker og ting skal fra én zone til en anden – vel at mærke uden at bringe hverken bakterier eller vira med ind. Hygiejnesluser kan ved hjælp af luft og UV-lys behandle genstande i forskellige størrelser og personale på kort tid, så overgangen til rene områder stemmer overens med høje hygiejnekrav.

Hvem kan have behov for hygiejnesluser?

Hygiejnesluser er relevante for alle, der gerne vil sikre sine produktionsfaciliteter, men især følgende brancher har glæde af en hygiejnesluse:

  • Fødevareindustrien
  • Pharma
  • Landbrug
  • Køkken
  • Hospital
  • Laboratorie
  • Lager

 

Hvordan fungerer en hygiejnesluse?

En hygiejnesluse er et miljøvenligt redskab til at sikre en overgangen til rene områder. Hos NATDIS finder du hygiejnesluser med forskellige systemer, som kan benyttes alt efter, hvad der skal renses. Vores hygiejnesluser fungerer ved hjælp af:

  • Luft
  • UVC-lys
  • Luft og UVC-lys.

Læs mere om UVC-lys som naturlig og effektiv desinfektion her.

Hygiejnesluse til gods

Vores hygiejnesluser med både luft og UV-lys er designet til at fjerne partikler ved at cirkulere luften forbi HEPA-filter. Dette sker via roterende luftdyser. Det er en effektiv løsning, da undersøgelser viser, at kontaminering ofte sker via partikler, hvor fx bakterier hæfter sig på. Når behandlingen tilmed kombineres med UV-lys, som lyser på alle overflader, dræbes bakterier, vira og svampesporer.

Hygiejneslusen sikrer en 360 graders behandling, så alle overflader bliver rengjort og klar til at komme ind i det rene rum.

Læs mere om vores hygiejnesluse til større genstande her.

Hygiejnesluse til små genstande

En hygiejnesluse, som kun desinficerer med UVC-lys, er velegnet til alle mindre emner såsom pc, telefoner, forbrugsvarer, medicin, varer og værktøj, som skal ind i sensitive områder. Hygiejneslusen er designet, lyset desinficerer alle overflader på genstanden med en høj dosis UVC-lys, hvilket sikrer imod bakterier, virus og protozoer.

Læs mere om hygiejnesluse til mindre genstande her.

Hygiejnesluse til personer

Når man skal bruge en hygiejnsesluse til personbehandling, skal man kun bruge det system, der spuler overfladen med luft og dermed fjerner partiklerne. En hygiejnesluse til personer har internt luftsystem med hepa filtrering af luften, som sikrer adgang fra en hygiejnezone til en anden.

Læs mere om vores hygiejnesluse til personer her.

Hygiejnesluse til både gods og personer

Hos NATDIS tilbyder vi hygiejnesluser med et 2-i-1 system, så den kan bruges til både gods- og personbehandling, så du sikrer et højt hygiejneniveau i ethvert zoneskift.

Kontakt os for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

Hvordan bruger jeg en hygiejnesluse?

En hygiejnesluse skal placeres mellem uren og ren zone for at sikre, at der ikke tages bakterier og vira med fra en zone til en anden.

Når du skal bruge slusen, placerer du det, der skal renses, i slusen, lukker døren og trykker start.

Slusen går herefter i gang med rense genstanden eller personen – enten med luft, UVC-lys eller med både luft og UVC-lys. Luften cirkuleres gennem filtersystem, hvorefter det recirkuleres.

Efter den nødvendige behandlingstid, åbnes døren til den rene side, og genstanden eller personen er klar til det rene område. Behandlingstiden kan være fra få minutter til længere tidsintervaller og laves efter aftale.

Se her, hvordan vores hygiejnesluse med både luft og UVC-lys virker.

Rustfrie hygiejnesluser

Hos NATDIS finder du forskellige typer af hygiejnesluser, som kan bruges til forskellige formål. Fælles for alle vores hygiejnesluser er, at de er lavet i rustfrit stål og har et hygiejnisk design. Vores hygiejnesluser er holdbare og slidstærke, så de kan holde i mange år.

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vil du gerne sikre en produktion med et højt hygiejneniveau? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov og virkelighed. Vi har en solid erfaring i dimensionering af mange typer sluser til mange områder. Derfor ved vi hvilke spørgsmål, vi skal stille for at sikre, at vi kommer omkring de ting, som er vigtige i din proces.

Vi står altid klar til at skræddersy en NATDIS løsning ved hjælp af UVC-lys og luft til lige præcis dine behov og ønsker.

Læs mere om naturlig desinfektion her.