Fjern effektivt de luftbårne bakterier og vira med UVC lys

Luftbårne emner som bakterier og vira kan gøre stor skade.

Vi har en løsning til jeres behov

Vi ved, hvor uoverskueligt, det kan være, når man ligesom jer, gerne vil fjerne problemet, men ikke bruge kemiske løsninger eller filtre. Derfor anbefaler vi vores naturlige og effektive luftdesinfektion med UVC lys. Det giver et rent luftmiljø og sikrer en høj hygiejne i for eksempel produktionslokalet, i laboratoriet og på kontoret.

 

Individuel og professionel vurdering

Uanset hvilken type rum, har vi en en løsning. Og det starter med en individuel og professionel behovs vurdering, hvor vi blandt andet finder frem til:

  • hvilke organismer, vi skal neutralisere
  • hvor stor en luftmængde, der er tale om
  • hvorvidt der skal være personer i rummet samtidig eller ej

 

Der er flere metoder til luftdesinfektion:

  • Passiv
  • Indbygget

Vi har flere metoder til at fjerne de uønskede emner i luften hos jer.

 

luftdesinfektion

 

ND Air Passiv

ND Air er en lampe, der lyser ud i rummet uden egen cirkulation af luften. Det er altså en passiv løsning. ND Air er afhængig af, at luften i rummet cirkuleres på anden måde. Den skal desuden placeres således, at den ikke kan komme til at lyse direkte/indirekte på personer i rummet. Det vil sige, at den skal lyse op mod loftet eller være slukket, når der er personer i rummet. Denne type desinfektion anbefaler vi til rum, hvor der i længere perioder ikke er folk, men hvor behovet for at sikre sterilitet er til stede. Eksempelvis: operationsstuer, slagterum, laboratorier osv.

 

luftdesinfektion

 

 

UV anlæg til indbygning

UV anlæg til indbygning anvendes typisk i ventilationsanlæg, enten i forhold til sikring af den indgående luft, eller i forbindelse med cirkulation af luften. Den indbyggede montering sikrer afskærmning mod lyset og giver optimal effektivitet.

Eksempelvis:

  • Ventilationsanlæg
  • Indsugningskanaler
  • Tanke
  • Produktionsfaciliteter

Skal vi ringe dig op?


Vi giver gerne vores bud på, hvordan vi kan desinficere med UV-lys for din virksomhed eller organisation. Vi skræddersyer vores løsninger, så udfyld navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op og drøfter dine muligheder.