Få et højt hygiejneniveau med det naturlige alternativ: UVC-lys

Hos NATDIS er vi eksperter i hvordan du opnår en effektiv og sikker desinfektion, med anvendelse af UVC. Vores mission er at hjælpe industri og landbrug med at bekæmpe bakterier, vira, svampe, mv. - med omtanke for miljøet og naturen. Det kan sagtens lade sig gøre, også uden kemikalier og i overensstemmelse med en grøn profil.

Fordi det aldrig skal være bøvlet at optimere hygiejnen på en miljøvenlig måde

Vi ved det. Rigtig mange af vores kunder starter med at tro, at implementeringen af et nyt anlæg til desinficering og hygiejne er bøvlet og dyrt. Især når det skal være miljøvenligt og effektivt på samme tid. Det er det ikke, – i hvert fald ikke hos os. Vi skræddersyer løsninger, der passer ind i jeres nuværende setup.

 

Hos NATDIS er vi nørder, der har en høj faglig stolthed. Vi sætter en ære i at skabe et så godt resultat som muligt, med så lidt indgriben i dit nuværende setup som muligt. Vi rådgiver og giver individuelle vurderinger. Du får ikke en standardløsning, hvor du skal hugge en hæl og klippe en tå, før det kan fungere.

 

Dansk producerede byggeklodser for hygiejnenørder

Når vi kommer ud til jer og kaster et blik ind ad døren, har vi ret hurtigt et godt billede af en løsning. Vel at mærke en løsning, der ikke kræver en total ombygning for jer. I stedet bygger vi en løsning op omkring jeres eksisterende setup. Vores sortiment er med andre ord, vores byggeklodser. Vi arbejder altid kreativt og løsningsorienteret med dem, i forhold til jeres setup og de omgivelser, de skal indgå i hos jer.

 

Modulerne vi bruger er produceret i Danmark af kyndige hænder. Du kan være sikker på, at vi kun bruger de bedste elementer, for at sikre hygiejnen i din virksomhed.

 

Vi sætter en ære i at følge med i den nyeste forskning inden for anvendelsen af UVC-lys, så vi altid løser opgaverne på den bedste måde. Derfor er vi også medlem hos fagorganisationer som  IUVA og Dansk Center for lys, som samler og publicerer relevante informationer på UV området.

 

NATDIS    

 

Erfarne i branchen

Vi har efterhånden oparbejdet en del erfaring inden for vores felt, og derfor kan vi hurtigt se muligheder, når vi besøger din virksomhed. Vi spotter hurtigt faldgruberne inden for hygiejne, fordi vi har set det meste. Derfor kan vi også hurtigt give dig konkrete bud på, hvordan hygiejnen kan forbedres i din virksomhed.

 

Erfaringen kommer også i spil, når vi snakker om, hvad du kan få ud af at desinficere med UV-lys. Der kan nemlig være mange fordele i form af mindre arbejdstid på manuel desinfektion, et sundere miljø med færre kemikalier og en større sikkerhed for en effektiv og ensartet behandling – hver gang. Bare for at give et par eksempler.

 

NATDIS startede som Naturlig Desinfektion, og vi har i mange år opereret under Naturlig Desinfektion-navnet. Årsagen til skiftet er blandt andet, at vores internationale kunder har haft besværligheder med det danske Naturlig Desinfektion. Derfor har det været positivt at bruge NATDIS. NATDIS er en forkortelse og sammentrækning af den engelske version af Naturlig Desinfektion, som bliver til Natural Disinfection – NATDIS.

    Tilmeld nyhedsbrev


      Ønsker du at høre mere eller få et uforpligtende tilbud?

      Ring 22 680 680 eller indtast dine kontaktinformationer, så ringer vi indenfor 24 timer.