Kim og skimmelproblemer i luften på produktionsrum

I produktionsrummet er ren luft og ikke mindst den kontinuerlige renholdelse af luften, afgørende for det totale hygiejnebillede. Det sikrer produktionsprocessen mod uønskede emner fra den indgående luft og kan samtidig sikre omverdenen mod kontamination fra produktionsprocessen.

Indbygningsanlæg til ventilationsanlæg

Dette UV-anlæg monteres indvendigt i den eksisterende ventilationsskakt. På den måde kan vi desinficere den indgående luft, den cirkulerende luft og den udgående luft. Vi finder sammen den rigtige opsætning og vurderer antallet og typer af lampernes dimensioner, efter luftmængden og desinfektionsbehovet i jeres produktionsrum.

Vi har stor erfaring med at skabe et rent miljø i produktionsrummet, ved hjælp af vores indbygningsanlæg til ventilationsanlæg.

 

 

Aktive enheder til selv-cirkulering i produktionsrum

Fjern bakterier, vira og skimmel i luften trygt og sikkert, mens der arbejdes. ND Air Active er lukkede enheder, der selvstændigt cirkulerer luften forbi indbyggede UVC lamper og garanterer op til 88% reduktion af organismer i luften. Fra små rum og til meget store rum.

 

Kontakt os og lad os hjælpe med at finde den rigtige løsning.