Personsluser

Luftbårne emner som bakterier og vira kan gøre stor skade. Hvis man arbejder med følsom produktion, er det særligt vigtigt at have stort fokus på hygiejne - både ifm. de genstande og de personer, der kommer ind i rummet. Med en personsluse sikrer du dig, at dine medarbejdere ikke bringer uønskede mikroorganismer med ind i et lokale med højt hygiejneniveau.

Hvordan fungerer en personsluse?

En personsluse bruges til at sikre overgangen til rene områder. Det er en 100% kemifri metode uden karenstid. Hos NATDIS finder du forskellige typer af hygiejnesluser, som kan bruges til genstande, personer eller begge dele på samme tid.

 

Hygiejnesluse til personer

Når man skal have en hygiejnesluse, der skal bruges til medarbejdere, er det vigtigt, at man vælger en, der er godkendt til formålet. I en personsluse bruges et system, som spuler overfladen med luft og dermed fjerner partiklerne. En personsluse har internt luftsystem med hepa filtrering af luften, som sikrer adgang fra en hygiejnezone til en anden.

Læs mere om vores hygiejnesluse til personer her.

 

Kombineret gods- og personsluse

Hvis du både har brug for at transportere medarbejdere og gods, kan du vælge en sluse med et 2-i-1 system. Denne type kan bruges både til gods- og personbehandling, så du sikrer et højt hygiejneniveau i ethvert zoneskift.

Kontakt os for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

 

Personsluse til enhver zone

Når man arbejder et sted med stort fokus på hygiejne, er arbejdspladsen ofte inddelt i hygiejnezoner. Disse zoner markerer forskellige forholdsregler, adfærd og hygiejnestatus. Hos NATDIS tilbyder vi hygiejnesluser, der passer til forskellige hygiejnezoner, så du sikrer et højt hygiejneniveau gennem hele processen.

 

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vil du gerne sikre en produktion med et højt hygiejneniveau? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov og virkelighed. Vi har en solid erfaring i dimensionering af mange typer sluser til mange områder. Derfor ved vi hvilke spørgsmål, vi skal stille for at sikre, at vi kommer omkring de ting, som er vigtige i din proces.

Vi står altid klar til at skræddersy en NATDIS løsning ved hjælp af UVC-lys og luft til lige præcis dine behov og ønsker.

Læs mere om naturlig desinfektion her.