Desinfektion af lokaler

Hos NATDIS bruger vi UV-lys til effektiv desinfektion af overflader, væske og luft. Når vi skal desinficere hele lokaler, kan vi bruge en kombination af UVC-lys og filtrering af luften, så vi kan desinficere både de overflader, der berøres, og den luft, der kommer ind i lokalet. Det sikrer, at hygiejnen altid er i top.

Desinfektion af luften i lokaler

Når man arbejder med følsom produktion, er det vigtigt, at man ikke får uren luft ind i produktionslokalet. Det kan dog være svært at styre, eftersom en række mikroorganismer kan sprede sig gennem luften og forurene luften i lokalet. Derfor er det vigtigt med en desinfektionsløsning, der effektivt renser luften for bakterier og vira.

Desinfektion af luften er relevant i mange forskellige typer af lokaler, eksempelvis:

  • Produktionslokaler
  • Lager
  • Opholdsrum
  • Omklædnings- og baderum
  • Venteværelser
  • Kontormiljøer.

 

Sådan kan vi desinficere luften i lokaler

Har du brug for desinfektion af luften i lokalet, findes der flere forskellige løsninger. Du kan f.eks. vælge vores ND Air Active, som er en mobil enhed, der effektivt filtrerer luften i alle typer rum. Luftrenseren har tre filtersystemer, som sender luften gennem kulfilter, hepafilter og til sidst gennem det unikke titanium pro-filter, som også fjerner dårlig lugt.

Har du allerede et ventilationsanlæg, kan du vælge et UVC-anlæg til indbygning. Den indbyggede montering sikrer afskærmning mod lyset og giver optimal effektivitet – enten i forhold til sikring af den indgående luft eller i forbindelse med cirkulation af luften.

Læs mere om vores løsninger til desinfektion af luft her.

Desinfektion af overflader i lokaler

I lokaler, hvor mange mennesker færdes i løbet af en dag, bliver de forskellige overflader brugt og berørt meget. Dermed opstår en stor smitterisiko, hvis hygiejnen ikke er i top. Som regel er det ikke nok at rengøre overfladerne, eftersom rengøring ikke dræber bakterierne – det flytter dem bare.

Derfor er det vigtigt med en effektiv desinfektion, som sikrer, at bakterierne på overflader dræbes og ikke spredes rundt i lokalet.

Desinfektion af overflader er relevant i mange forskellige typer af lokaler, eksempelvis:

  • Renrum og laboratorier
  • Kontorer, møderum og kantiner
  • Transportbånd og pakkelinjer
  • Sluser og indgangsrum.

 

Sådan kan vi desinficere overflader i lokaler

Hos NATDIS finder du forskellige løsninger til desinficering af overflader i lokaler.

Har du brug for en fleksibel løsning, kan du kigge nærmere på vores CleanMove. CleanMove placeres efter behov, og eftersom den er flytbar, kan den hurtigt installeres, når behovet opstår. Det sikrer også, at du kan komme omkring alle hjørner og kroge, så du får en effektiv desinfektion i hele lokalet.

Har du derimod brug for en løsning, der desinficerer hele rummet på én gang, kan du kigge nærmere på vores ND Air, som er en UV-lampe, der lyser ud i rummet. På den måde kan den både behandle overflader og den luft, som passerer.

Læs mere om vores løsninger til desinfektion af overflader her.

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vil du gerne sikre en produktion med et højt hygiejneniveau? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov og din virkelighed. Vi har en solid erfaring med en lang række forskellige virksomheder, og vi ved derfor hvilke spørgsmål, vi skal stille for at sikre, at vi kommer omkring de ting, som er vigtige i din proces.

Vi står altid klar til at skræddersy en NATDIS løsning ved hjælp af UVC-lys til lige præcis dine behov og ønsker.

Læs mere om, hvordan vi arbejder her.