Renrum

Når man arbejder i et renrum, er det vigtigt at være opmærksom på den trafik af ting og mennesker, som skal ind og ud af rummet. Bakterier og virus kan nemlig transporteres med ind i rummet og gøre stor skade for produktionen. Hos NATDIS er vi eksperter i effektive løsninger, der sikrer et højt hygiejneniveau - helt uden kontakt og brug af kemi.

Hvorfor skal du sikre hygiejneniveauet i et renrum?

Et renrum er et isoleret område, der af forskellige årsager kræver et højt hygiejneniveau. Det kan f.eks. være i forbindelse med følsom produktion, laboratorie eller hospitalsarbejde.

I et renrum er medarbejdere og arbejdsredskaber vigtige elementer, men det kan samtidig være dem, der risikerer at slæbe partikler med ind og dermed forurene det følsomme produktionsmiljø.

Selvom man kan lave procedurer om afspritning og rengøring, er det ofte ikke nok til at opretholde et højt hygiejneniveau – især ikke, hvis rengøringen foregår i samme område som selve produktionen. På den måde kan partiklerne nemlig nemt overføres fra den beskidte side til den rene side.
 

Kontakt- og kemifri løsning

Hos NATDIS arbejder vi med effektivt at fjerne bakterier, vira og svampe via UVC-lys og luftafblæsning. Det er en kontaktfri løsning helt uden karenstid, som sikrer, at du kan bruge dine produkter med det samme. Du undgår derfor at bruge tid på den udluftningsproces, der er nødvendig, hvis du gør et rum rent med skrap kemi.

Og det er netop en anden stor fordel ved denne metode – den er nemlig 100% kemifri. De fleste andre desinfektionsmidler indeholder kemi, som belaster naturen og miljøet, når de anvendes. Her er UVC-lys en undtagelse.
 

Sluser til renrum

Hos NATDIS tilbyder vi hygiejnesluser, som er et miljøvenligt redskab til at sikre overgangen til renrum. Vi tilbyder hygiejnesluser med forskellige systemer, som kan benyttes alt efter, hvad der skal renses. Vores hygiejnesluser fungerer ved hjælp af:

  • Luft
  • UVC-lys
  • Luft og UVC-lys.

Vi har både hygiejnesluser til genstande og mennesker samt løsninger, der fungerer til begge dele. Læs mere om de forskellige metoder herunder.
 

Sluser til renrum: Medarbejdere

Når medarbejdere skal have adgang til et renrum, er det vigtigt, at man vælger en hygiejnesluse, der er velegnet til personbehandling. Det betyder, at man skal bruge det system, der spuler overfladen med luft og dermed fjerner partiklerne – og ikke UVC-lys.

En hygiejnesluse til personer har internt luftsystem med hepa filtrering af luften, som sikrer adgangen til et renrum.
 

Overgang til renrum: Gods og genstande

Når gods og genstande skal transporteres til et renrum, kan vi gå mere kraftigt til værks. Her findes både løsninger, som kombinerer UVC-lys og luft samt løsninger, der udelukkende bruger UVC-lys.

Sluserne findes i flere forskellige størrelser, så der er mulighed for at transportere både små og større genstande til renrum.
 

Overgang til renrum: 2-i-1 system

Hvis du både skal transportere medarbejdere og genstande til et renrum, kan du vælge vores 2-i-1 løsning. Den kan nemlig både benyttes til produkt- og personbehandling, så du sikrer, at alt, du der kommer ind i dit renrum, opfylder de gældende krav.

Læs mere om vores forskellige typer af hygiejnesluser her.
 

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vil du gerne sikre en produktion med et højt hygiejneniveau? Så tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på +45 22 680 680 eller skriv til os her.

Hos NATDIS gør vi en dyd ud af at levere løsninger, som er tilpasset lige netop dine behov og virkelighed. Vi har en solid erfaring i dimensionering af mange typer sluser til mange områder. Derfor ved vi hvilke spørgsmål, vi skal stille for at sikre, at vi kommer omkring de ting, som er vigtige i din proces.

Vi står altid klar til at skræddersy en NATDIS løsning ved hjælp af UVC-lys og luft til lige præcis dine behov og ønsker.

Læs mere om naturlig desinfektion her.