Udblæsningsluften fra produktionen kan være en potentiel smittekilde

Den luft som lukkes ud fra produktionsvirksomheder, kan være en potentiel smittekilde og overføre problematiske bakterier til omgivelserne. Det kan være fra følsomme produktionsområder, vaskeanlæg til køretøjer eller andre områder med potentielle bakterie problemer.

Det kan være køretøjer som passerer gennem luften, som inficeres med bakterier og vira, og det kan være nabovirksomheder, der oplever problemer med deres indsugningsluft.

 

Har du styr på hvad din virksomhed sender ud?

Måske re-inficerer luften de køretøjer som skulle komme rene til din virksomhed, og det er jo ikke meningen.

For at sikre omgivelserne mod denne inficering, skal udblæsningsluften desinficeres før den lukkes ud. Det kan gøres med UVC-lys – effektivt og sikkert, og med et minimalt vedligehold. Det er blot et pæreskift ved udløb af levetid (10.000 timers kontinuerlig drift) – Intet andet.

 

 

Her er nogen, som har tænkt over det

De har nemlig installeret en kanal med UV-lamper som sikrer desinfektion af luften fra deres vaskeanlæg, før udblæsning.

Effekten af UV-lyset er dimensioneret med basis i en høj luftfugtighed og relativt store mængder luft på kort tid. Når UV-lamperne installeres i en kanal, får man den optimale udnyttelse af lysets effekt på bakterier og vira og en fuldstændig styring af luftstrømmen.

 

UV-lamper monteret i en lukket kanal

 

Luftkanal udvendigt

 

Kontakt os for at høre mere om rensning af luft med UV-lys.