Enhver grøn handling er med til at minimere vores aftryk på jorden

Vi ønsker at begrænse vores miljømæssige påvirkning af jorden, så den fremtidige generation har en jord at bo på. Vi har nået endnu et grønt mål. Vi bruger kun CO2 neutral vindenergi. Gennem vores samarbejde med Norlys har vi investeret i CO2 neutral vindenergi, for at minimerer vores aftryk på jorden.

Vi tror på at enhver grøn handling, stor som lille gør en forskel. Vi har kun denne jord, og det er nødvendigt at vi minimerer vores aftryk for de fremtidige generationer. Derfor valgte vi at deltage og gennemføre SMV-grøn forløbet. SMV-grøn forløbet gav inspiration og støtte til at arbejde mere målrettet med det bæredygtige aspekt. SMV-grøn forløbet gav os muligheden for at arbejde på større bæredygtige ideer, som kan bidrage til en miljøvenlig verden igennem løsninger, som kan genanvende og desinficere med UVC lys. At være en grøn virksomhed er en vedvarende proces, som hele tiden kan optimeres.

Natdis er opbygget på ideen om en mere miljøvenlig tilgang. Det ligger derfor i vores DNA at tænke kreativt og optimere vores grønne tiltag. Vores tiltag indebærer ikke kun miljøtiltag, men også sociale, sundhedsmæssige, sikkerheds og etiske tiltag. Vi ønsker at være en bæredygtig virksomhed, som både gør en forskel for individerne og naturen.

Vores tilgang til den bæredygtige profil er at vi gør en forskel i fællesskab. Derfor har vi i samarbejde med vores samarbejdspartner italesat hvad vi kan gøre for at reducere vores fælles aftryk og bidrage til FN’s verdensmål. Vi udvikler i fællesskab nye løsninger, og stiller krav til hinanden, for at sikre en konstant udvikling.

Vi står ved vores grønne profil, og vil sikre at du som kunde er med til at gøre en forskel

  • Vores løsninger specialdesignes til opgaven, for at minimere ressourcespildet.
  • Vi giver jer muligheden for at minimere brugen og udslippet af kemikalier fra diverse brancher ved at bruge UVC til desinfektion.
  • Vi er påbegyndt udfasningen af traditionelle UVC-lamper, og vil i løbet af de næste år gå over til LED UVC.
  • Vi giver jer som kunde, muligheden for at bortskaffe glas, lamper og metal fra UVC-løsningen til korrekt sortering hos os.
  • Vi bruger CO2 neutral vindenergi på vores kontor og eget lager

Vi hjælper jer med at gøre jeres desinfektion grønnere. Hvis I ønsker at høre mere om en løsning til jeres virksomhed så giv os et kald på +45 22 680 680. Hvis I ønsker at høre mere om vores grønne profil læs mere her eller ring på +45 22 680 680.