Undgå partikler og bakterier i produktionen. Få jeres egen CleanAccess!

At holde en produktion fri for smitte eller kontaminering kræver ekstra sikkerhed og forsigtighed, og alligevel lykkes det ikke altid. Når smitte eller kontaminering rammer produktionen bliver varer og produkter kasseret, og produktionen skal rengøres. Det er en situation som koster virksomheden tid og penge. Vi har bygget en bæredygtig løsning, som hjælper med at forebygge disse problemer. CleanAccess er en indgangssluse, som desinficerer uønskede organismer og fjerner partikler.

CleanAccess er en sluse der er designet til at kunne desinficere pallegods, småt gods eller personale, som bevæger sig ind i produktionen. Slusen er udstyret med roterende luftdyser, UVC-lamper og HEPA-filtre. Luftdyserne får partikler og bakterier til at cirkulere gennem HEPA-filtrene og forbi UVC-lamperne. HEPA-filtrene filtrerer partiklerne fra, mens UVC-lamperne inaktivere bakterierne, vira og svampe, som findes på emnerne der skal ind i produktionen. Ved at sende emnerne igennem en CleanAccess, kan vi sikre en desinfektion på op til 99,99% på 360° af emnerne.

CleanAccess er en indgangssluse, som kan placeres mellem forskellige zoner eller områder. Slusen kan placeres fra uren til ren side, zone 1 til zone 2 eller som indgang til produktionen. Slusen har dobbeltdøre med interlock, hvilket er med til at sikre, at emnerne desinficeres før de kommer i kontakt med produktionen. Slusen er en stand alone enhed, hvilket gør den nem at implementere i jeres setup. Ved at implementere en CleanAccess i jeres setup er det muligt, at holde produktionen fri for smitte og kontaminering, øge kvaliteten på produkterne, mindske tilbagetrækningen og kasseringen af varer.

CleanAccess er en sluse, som giver jer muligheden for at optimere jeres hygiejneniveau. Slusen er et bæredygtigt og effektivt alternativ til desinfektionen i industrien, landbruget og Pharma. CleanAccess kan implementeres i alle brancher. Ved at desinficere med UVC og luft filtreret gennem HEPA-filtre sikres en kontaktfri og kemikaliefri løsning, hvor der ikke forekommer resistens og karenstid. CleanAccess er jeres mulighed for at biosikre, smittesikre eller mindske sandsynligheden for at der forekommer kontaminering i jeres produktion.

Lyder CleanAccess interessant for jeres virksomhed? Så kontakt os på +45 22 680 680, se demonstrationen af CleanAccess eller se læs mere om CleanAccess her.