Natdis tager endnu et skridt mod en mere bæredygtig verden

NATDIS har indgået et samarbejde med AquiSense om anvendelse af UV LED til desinfektion af væsker, og distribution af AquiSense i hele Norden, dvs. Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Gennem samarbejdet udvider vi vores sortiment af UV-anlæg til behandling af væsker til at indeholde den nyeste LED teknologi. Vi glæder os til det kommende samarbejde med AquiSense, som er verdens førende leverandør af LED baseret væske systemer.

Samarbejdet med AquiSense betyder at vi påbegynder udfasningen af kviksølvslamper med en mere bæredygtig løsning. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke erstatte kviksølvslamperne på alle områder, men med udviklingen indenfor UVC LED, vil dette ske indenfor en overskuelig fremtid.

LED teknologien har mange fordele;

 • Vi bruger ikke kviksølv eller amalgam
 • Vi bruger en mindre mængde energi;
  • LED lampen kan tændes og slukkes med 100% ydelse på få millisekunder.
  • LED udvikles hurtigt og bliver bedre og bedre
 • Vi har lys til en side og varme til en anden, hvilket gør at vi undgår opvarmning af væsken
 • Vi kan retningsbestemme lyset
 • Enhederne er mindre, og mere kompakte
 • Ubegrænset tænd/sluk
 • Vi har mulighed for at overvåge og styre anlæggene løbende, og indsamle data

Med overvågningen af anlæggene kan vi sikre, at løsningerne fungerer optimalt. Overvågningen er med til at optimere teknologien og anlæggene. Overvågningen giver mulighed for at dokumenterer effekten og anvendelsen. LED anlæggene har en visuel indikator, som gør det muligt at aflæse enhedens status. Der er ligeledes mulighed for at trække eksternt signal ud på funktion, levetid eller om der er et behov for rensning af væsken, mm.

UV LED anlæggene er med til at sikre høje hygiejne standarder, og desinfektion i områder hvor det tidligere ikke har været muligt at anvende UVC, på grund af størrelsen. UV LED anlæggene er til alle der ønsker høj driftsikkerhed og kvalitetsprodukter, som leverer den lovede virkning.

Samarbejdet med AquiSense er starten på at vi i fremtiden kan udskifte de traditionelle UVC-lamper med UV LED. Det betyder, at hvis I køber et anlæg med traditionelle lamper i dag, vil I få muligheden for at få ombygget jeres anlæg til UV LED i fremtiden. Vi arbejder på at alle vores eksisterende anlæg i fremtiden kan konverteres til LED teknologi.

Vil I sikre en høj desinfektion, og være en del af fremtidens mere bæredygtige brancher? Så kontakt os for at høre mere om UVC og UV LED anlæg på +45 22 680 680 eller mail@natdis.dk