Skræddersyede løsninger – så får du det rigtige

Skræddersyede løsninger

Hos NATDIS sætter vi en ære i at levere den optimale løsning til præcis din opgave, hver gang.

Når vi møder en ny desinfektionsopgave, lytter vi til dine udfordringer og stiller nogle uddybende spørgsmål. På denne måde kan vi sikre, at præcis din opgave bliver løst hos dig, på den mest optimale måde.

I mere end 10 år har vi leveret UVC løsninger til store og små projekter indenfor farmaceutisk industri, fødevareproduktioner, industriproduktioner og landbrugsinstallationer.

Når vi løser din opgave, bruger vi vores omfattende erfaring til, at give dig mest mulig værdi til din aktuelle opgave. Fordelen ved vores UVC systemer, er at de altid laves med mest mulig grad af automation, så du får en kontaktfri og kemifri desinfektion, og samme resultat hver gang. Vi indarbejder et højt sikkerhedsniveau for desinfektionsydelsen, men også en høj sikkerhed for de medarbejdere som skal være tæt på systemerne.

Hvad kan vi desinficere?

Vi har desinficeret luft, væsker og overflader i et utal af opsætninger, hvor vi har UVC behandlet kasser, vogne, plastre, teblade, juice, kaffegrums, ruller, sække, containere, ost, fisk, bigbags, marmelade, tang, trolleys, vaskevand, fisk, afløb, transportbånd, værktøj, luft, kapsler, flamingokasser, pipetteringsudstyr, indkøbskurve, fordampere, airconditioneres, sterilvand, styrthjelme, lafbænke, legetøj, loftplader, olie, hospitalsudstyr, saunaer, opholdsrum/kantiner, æggebakker, flasker, fyldestave, frø og meget meget mere.