Mugne kapsler koster kassen

Skimmel og mug i kapsler kan give store problemer i enhver produktion af drikkevarer eller andre flydende produkter.

UVC-lys på kapsellinjen – tæt på påsætning – kan også sikre din produktion mod mugne kapsler. UVC-lyset dræber bakterier og skimmel på kort tid, og helt uden brug af kemi. Flere og flere producenter vælger en effektiv løsning fra vores sortiment af UVC-lamper. Lamperne kan leveres med aluminiums- eller rustfri stålkabinet og i mange typer. Elektronikken kan tilpasses jeres ønsker og behov og monteringsmulighederne er mange.

Her her vi fået lov at bruge et billede fra Nohrlund som laver økologiske cocktails til det danske marked.  Med Nohrlunds egne ord er de mere end producenter af fantastiske økologiske cocktails på flaske. De har skabt et univers af unikke cocktailoplevelser. Den dag i dag udfolder de sig på nogle af de største festivaller, de bedste restauranter, caféer, og barer, og til store nationale og internationale events.

UV-anlægget fra NATDIS er valgt for at få ekstra sikkerhed for fuldstændig desinfektion af de særligt følsomme områder og så produktet til enhver tid lever op til deres høje kvalitetskrav.

ND Air 42Short UV-anlægget er designet til at dræbe bakterier, vira og svampe. Kan på ganske lidt plads, sikre en effektiv desinfektion af kapsler, flaskehalse, transportbånd og emballage.

Få vejledning til hvordan du kan få monteret UV-lys i din produktion, ved at kontakte os på mail@NATDIS.dk eller telefon 22680680.