Elsker du også ost?

Vi elsker ost, og det er én af flere gode grunde til, at vi udstiller på Hi-messen d. 5-7 oktober.

Du finder os selvfølgelig lige midt imellem osteborde og mejeriprodukter på stand D3220, hvor vi er klar til at dele ud af vores viden om, hvordan du får en effektiv og naturlig desinfektion til dit behov.

UVC-desinfektion er kontakt og kemifri, og vores systemer er helt uden ventetid. Vi laver løsninger til nærmest al slags industri og selvfølgelig har vi også stor erfaring med mejeribranchen.

Er du ikke vild med ost, er du meget velkommen til at springe den over og bare komme forbi på D3220.

Der er ingen ost, men mindst et par ekspert i skræddersyede løsninger til naturlig desinfektion og et udvalg af UVC-anlæg til luft – overflader og væskebehandling.

 

Meget mere end ost

Besøger du Hi-messen er der meget andet end ost og vi er der sammen med mere end 700 udstillere inden for industrien.

Mød os og vores kollegaer inden for:

  • AUTOMATION & ROBOTTER
  • MASKINER & PRODUKTIONSUDSTYR
  • INTERN LOGISTIK
  • UNDERLEVERANDØRER
  • FØDEVARETEKNOLOGI

På vores stand, D3220, kan du blive klogere på miljøvenlig desinfektion med UVC-lys. Med vores gennemtestede og driftssikre UVC-anlæg, kan vi desinficere vand/væsker, overflader og luft. Vi leverer alt fra helt små enheder til store specialbyggede enheder, skræddersyet til jeres virksomhed.

 

Kom gratis med og oplev International Food Contest

På International Food Contest bedømmes og udstilles mejeriprodukter. Sidst var der 1500 produkter fra hele Skandinavien.

IFC har til opgave at præsentere fødevareerhvervets mangfoldighed af produkter og kårer Danmarks bedste inden for de deltagende mejeriprodukter.

 

Åbningstiderne er tirsdag – onsdag og torsdag kl. 8.30-16.30

Hent din gratis billet her og læs mere om hi-messen her