Ny video med 360° automatiske UVC tunneler

Når det er vigtigt at holde bakterier og virus ude af produktionen, kan en UVC tunnel være løsningen.

UVC tunneler leverer desinfektion uden kemi og uden manuel håndtering. Den sikrer din proces eller produktion mod uønskede bakterier, virus og svampesporer med op til 99,99% desinfektionsgrad.

Vi bruger UVC anlæg i høj kvalitet og i samarbejde med Nikodan, leverer vi løsninger som opfylder de høje krav fra farmaceutiskproduktion og til fødevareindustrien, og er klar til at finde den optimale model til præcist dit behov.

Fordelen ved UVC desinfektionstunneler er at de kan behandle kasser, pakker, tasker, fødevarer, emballage, komponenter, råvarer i emballage, flasker, ruller døgnet rundt, året rundt. Tunnelen arbejder på samme måde hver gang og sikrer ensartet behandling – 24/7.

Vi har lavet en kort video som kan bruges til inspiration til hvad man kan med UVC og hvordan vi kan lave avancerede kundetilpassede konstruktioner – se med her

 

Har du brug for rådgivning om hvordan du får størst effekt af desinfektion med UVC, eller hvilket niveau som er nødvendigt, hjælper vi gerne. Vi har erfaringer fra mange brancher og er eksperter i at identificere de arbejdsgange eller opgaver som spænder ben for hygiejnen.

Er det listeria, salmonella, MRSA eller noget helt andet?

 

Vi kan hjælpe med at identificere både problemområder og hvad det er som forårsage problemerne. Det er nemlig ikke ligegyldigt om vi er på jagt efter listeria, salmonella, eller noget helt andet, da der er specifikke UVC doser på de forskellige organismer vi ønsker at inaktivere. Vi kan hjælpe i hele processen fra identifikation til validering.