360° UVC tunneler

Få løst dit desinfektionsbehov med en UVC tunnel som skræddersyes til præcist dit behov. Den tilpasses til hvilke produkter der skal behandles, til hastigheden i behandlingen og til desinfektionsbehovet. Den laves som flytbar og fleksibel, eller til indbygning i det system som der måske allerede håndterer emnerne.

Få skræddersyet desinfektion med UVC tunnelen, hvor vi kan sikre 360° automatisk desinfektion af dine produkter som råvarer, pakkematerialer, kasser, dåser, tasker og meget mere.

  • Kontaktfri desinfektion – Behandling med lys
  • Kemifri desinfektion – UVC er lys
  • Autonom desinfektion – Ens desinfektion hver gang
  • Ingen karenstid – virker når det er tændt, væk når det er slukket
  • Ingen restprodukter – UVC på 254nm har ingen risiko for restprodukter

Sammen med Nikodan har vi udviklet en serie på 3 typer specialiserede tunneler,  se en gennemgang af dem her på YouTube.

Nikodan har mange års erfaring med at producere højkvalitetsprocesudstyr til mange forskellige former for producenter inden for food-, nonfood- og medicinalindustrierne. Læs mere om deres særlige kompetencer her www.nikodan.eu

 

Hvilken desinfektionsgrad vælger man?

Ved dimensionering af en desinfektionsløsning skal man beslutte hvilke virus eller bakterier man vil af med.  Måske er det Corona, MRSA, Salmonella eller noget helt andet. Når vi kender bakterierne, virus eller svampetype, kan vi sammen vurdere om det vil give mening at lægge sig på en 90 – 99 – 99,9 eller 99,99% løsning. Anbefalinger for desinfektionsgraden baseres på en bred videnskabelig research i validerede undersøgelser sammenholdt med viden fra den lange række valideringer som vi har været involveret i. Det kunne være en af disse herunder eller en helt anden. Du bestemmer.

   

 

Vælg den rigtige model til dit behov

Vi har konstrueret 3 modeller som dækker rigtige mange behov hos mange forskellige virksomheder. De tilpasses alle til den præcise opgave og leveres til transportindustri, fødevareproduktioner og til farmaceutiskproduktion.

Vandfaldsmodel

Denne enhed er designet med flere sektioner transportbånd, som flytter emnet henover nogle rustfri stål slidsker hvor der er monteret UVC lamper under. Herved sikres en optimal behandling af alle sider på produktet, uanset hvilken type produkt der skal behandles.

Vi anbefaler vandfaldsmodellen når der er mange forskellige typer emner som skal behandles i samme tunnel som f.eks. pakker, sække eller kasser. Tunnelen kan som udgangspunkt håndtere helt små emner fra 300 gram og større emner på helt op til 35 kilo. Også bløde poser som ellers er svære at håndtere i mange systemer, kan behandles optimalt i denne tunnel. Vandfaldsmodellen kan levere materialer til f.eks. automatlagersystemer og har som udgangspunkt en båndhastighed på op til 0,1 m/s.

 

 

High Speed Enhed

Når det skal gå rigtig stærkt, er det high speed modellen man skal vælge. Her får man en hastighed på op til 1 m/s og en stor variation i de forskellige typer emner den kan håndtere. Tunnelen er designet til at placere imellem eksisterende båndsektioner som selvstændig desinfektionsenhed. Den har flade båndsektioner med flere overgange i kvartsglas hvor der er monteret UVC lamper og hermed sikres 360° desinfektion af alle overflader.

High Speed Enheden kan blandt andet bruges i distributionsindustrien, hvor den kan sikre ind og udgående produkter med høj kapacitet, eller som en ekstra sikring i servicebranchen til f.eks. hoteller eller lufthavne.

Denne tunnel er udstyret med selvrensning af de dobbelte ind- og udkørselssektioner, som skærmer for det direkte lys og sikrer et trygt og sikkert arbejdsmiljø omkring enheden.

 

Wire Mesh Enhed

Vores wire mesh tunnel er designet med et eller flere bånd i trådnet som kan behandle næsten alle typer lette produkter. En unik konstruktion med loop på båndet, sikrer at produktet skifter position i processen og hermed får UVC lamperne adgang til alle overflader. Vi leverer også denne enhed til brug med f.eks. pick and place robotter, som kan kombineres med flere trådbånd i begge retninger.

Wire Mesh enheden er velegnet til mange typer produkter, som f.eks. emballage, komponenter og råvarer som skal bruges til en process og desinficere umiddelbart før pakning eller produktion.  Tunnelen kan håndtere mange forskellige typer varer i op til moderat hastighed.