Træning af håndhygiejne

Håndhygiejne er vigtigt. Meget vigtigt. Vi overfører bakterier, vira og snavs med hænderne. Korrekt håndvask og desinfektion kan sikre en højere niveau af hygiejne. Men vi ved også, at der skal træning, træning og træning til, for at vi bliver bedre og for at vi husker det. De fleste af os går rundt og tror, at vi er omhyggelig og præcise ved håndvasken. Det passer bare ikke.

Håndhygiejne skal trænes. Igen og igen for at holde en høj standard.

 

Erfaringerne viser desværre, at vi aldrig er helt så gode til at holde et højt niveau af håndhygiejne som vi tror. 

Selvom vi hele tiden mindes om at vi skal være grundige til at vaske hænder, og afspritte dem, er det ikke nok.

Når vi er for dårlige til håndhygiejenen, flytter vi bare snavs rundt og i værste fald medvirker vi til smittespredning.

  • Med håndtræningsskærmen og brugen af fluorescerende middel, får man et tydeligt billede af hvordan det er gået med at fordele midlet.

Vi kan gøre en forskel, når vi er opmærksomme på hvordan.

 

Se demonstrationsvideo her

 

Træning af håndhygiejne hæver niveauet signifikant

Få tilbud på skærm og træningslotion med fluorescerende middel til dit behov. Det er også muligt at leje en skærm til træning af håndhygiejne – kontakt os på mail@natdis.dk

træning af håndhygiejne træning af håndhygiejne

Sådan gør du:

  • Tilsæt 1-2 pump af den fluorescerende håndsprit/sæbe/lotion og fordel det som ved en normal grundig afspritning af hænder.
  • Placer hænderne i kabinettet, så de er fuldt dækkede, hele overfladen på begge hænder bør lyse ensartet. Gentag evt. pkt. 1 indtil hele overfladen lyser ensartet.
  • Vask hænderne grundigt, tør dem og tjek igen i kabinettet. De områder som stadig gløder, er ikke vasket tilstrækkeligt.
  • Lær den bedste teknik til at vaske hænderne herunder.
  • Gentag efter behov og se efter forbedringer.

 

Træning af korrekt udført håndhygiejne virker:

 

Skal vi ringe dig op?


Vi giver gerne vores bud på, hvordan vi kan desinficere med UV-lys for din virksomhed eller organisation. Vi skræddersyer vores løsninger, så udfyld navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op og drøfter dine muligheder.