Miljøvenlig bekæmpelse af dieselpest og forurening i olier

Det er almindelig kendt at der i dieseltanke kan være problemer med mikrobiologisk vækst af bakterier, svampe, gær og alger. Denne proces bliver ofte betegnet som dieselpest.

Vi har udviklet en speciel UVC-lampe til brug i diesel- og olieanlæg for desinfektion af skadelige mikroorganismer. Ved korrekt installation kan vores specielle anlæg holde diesel i tankene fri for mikroorganismer.

Anlægget fungerer ved at diesel i tanken løbende cirkuleres forbi UV-lampen, i en såkaldt UV-reaktor der består af et rustfri stål-kammer, hvori der er monteret en speciel UV-lampe.

 

 

Til vands, til lands og i luften

Anlæggene er designet til ”Plug and Play” og kan installeres i både 230 volt som 12/24 volt anlæg. Derfor kan de anvendes i store landbaserede tankanlæg, såvel som i lastbiler, både mm.

Ved store anlæg med stor udskiftning af luft, kan det være en fordel at desinficere luften inden den ledes ind i tankene, dette kan ligeledes sikres ved brug af specielle UV-anlæg der tilpasses luftskiftet.

UV-anlæg til diesel kan også anvendes i rengørings øjemed, men skal her være kombineret med filtre for fjernelse af de eliminerede mikroorganismer.

Vores UV-anlæg anvendes i dag i stor stil til desinfektion af vand, luft, overflader, vandtanke mm. i såvel landbrug, fødevareproduktion som i industri.

 

Simpel, kompakt og effektiv montering

Undgå nedbrud og udfald af motorer, generatorer eller kostbar oprensning af tanke, ved forebyggelse af mikroorganismevækst i tanke og systemer.

UV anlæg og pumpe monteres let ind i rørføring eller som ekstern tilslutning til tank.

 

dielselpest
UV-Anlæg monteret med cirkulationspumpe på tank

 

Kontakt os og lad os sammen finde løsningen til jer.

Skal vi ringe dig op?


Vi giver gerne vores bud på, hvordan vi kan desinficere med UV-lys for din virksomhed eller organisation. Vi skræddersyer vores løsninger, så udfyld navn og telefonnummer herunder, så ringer vi dig op og drøfter dine muligheder.